Fogsor javítás

Önnel is megtörtént? Vagy épp most tört, hasadt vagy repedt el először a fogsora? Mozog az egész? Kiesett belőle egy fog? Letört a fémkapocs a műfogsorról? Az sem probléma.

Hozza el és azonnal segítünk!

Fontos,hogy saját kezűleg ne próbálja megragasztani. Ugyanis ha nem sikerül pontosan összeilleszteni a felszíneket a későbbi javítás már nem lehetséges. A javítás maximum 2 órát vesz igénybe. A törött fogsorokat nem ragasztóval ragasztjuk össze, hanem a fogsor saját anyagával polimerizáljuk, így a javított fogsor a javítás előtti állapotba visszaállítható és azzal egyenértékű lesz.

Törött fogsor Sérült fogsor Törött fogsor

Esetenként egy elhasználódott, rossz műfogsor, nem csak esztétikailag lehet zavaró, hanem a táplálkozást is befolyásolja. A viselője artikulációjáról, önbizalmáról nem is beszélve! Sőt, részleges műfogsor esetén tönkreteheti a még éppen maradt fogakat is. Így nem maradhat!

Fogsor javítása    Sérült fogsor javítása

Ne halogassa tovább a javítást! Kisebb vagy nagyobb javításokra is 20 éve kínálunk megoldást, így minőségi munkát kap tőlünk.
Profilunkba a kivehető pótlások javításától kezdve a kombinált munkák készítése valamint a részleges és teljes kivehető fogsorok alábélelése, is beletartozik.

Javasoljuk vigyázzon hát mosolyára, egészségére,
de ha megtörtént a probléma keressen minket minél hamarabb!